2002 – 2014

«Setesdalsekspressen» – Alle kom opp – Takk Rune

Rune Leifsen var kaptein på Otra IL sitt lag.

Otra IL stilte med egen særpulje i Color Line Setesdal Tour på lørdag. Litt før klokka 13 tråkka 28 mannfolk og 2 damer i mål 20 minutter foran skjema på 8 timer. Storparten av disse hadde aldri tidligere syklet noe som liknet på denne turen, over 21 mil i oppforbakke. Men på tross av at alle store deler av turen hadde vannspruten fra hjulet forran seg midt i fleisen var det noen fantastiske timer. Det er flere grunner til at dette ble en god opplevelse for alle, bl.annet at den enkelte hadde trent litt på forhånd og forberedt seg på andre måter, den suverene servicen vi fikk på alle matstasjonene, alle som sto langs løypa og oppmuntert oss – det er utrolig hva et rungende «Heia Otra» gjør med vissne bein og ikke minst Thorleif som kjørte ledebilen og Espen som sørget for at syklene til enhver tid var konkurransedyktige. Men hovedårsaken til at historiens første «Setesdalsekspress» på sykkel ble en suksess er innsatsen til Otra IL Sykkel sin leder Rune Leifsen.
Han fungerte som både kaptein, superhjelperytter og psykolog og sørget med gode ord og sterke bein for at alle til enhver tid hang med. Han syklet også med kamera oppa hjelmen og filmet store deler av turen, filmen blir lagt ut på OtraTV med det første. Førstereiseguttene retter en stor takk til ham og de andre erfarne syklistene som gav ham en hjelpende hånd. Hele opplegget fungerte knirkefritt, fra bussen gikk fra Evje klokka halv fire på natta til vi etter å ha kost oss med grillmat og tilbehør returnerte nedover dalen og var heime igjen utpå kvelden.
Vi håper (og tror) opplegget kan gjentas neste år og de fleste av oss er klare for en ny tur. Til alle dere andre som også synes dette ser spennende ut – følg med på www.otrail.no – det er ca 10 ledige plasser. Maken til opplevelse skal dere lete lenge etter.
Med hilsen
Førstereiseguttene på «Setesdalsekspressen»

"Setesdalsekspressen" i fint driv forbi Evje

Leave a Reply