2002 – 2014

Vil DU synge saman med Martin Halla, Maria Arredondo og Torstein Sødal?

Jol i Sør1Denne trioen kjem til Evje i desember for å halde jolekonsert («Jul i sør»). I samband med dette har dei eit ynskje om å ha med eit eige kor på konserten. Eit kor der DU kan bli med! Bjørn Thore Aastveit har sagt seg viljug til å leie eit «prosjektkor» som vert oppretta for denne eine konserten. Her kan du får synge saman med nasjonal kjende artistar i Evje kyrkje. Kunne du tenke deg å vere med er det berre å ta kontakt med Bjørn Thore på telefon 419 06 849, eller direkte til redaksjonen som så vil formidle dette vidare. Moisund.com vil følgje med i arbeidet med koret, men dykk kan puste letta ut – me har ikkje tenkt å blande oss inn i song og tekster!

 

Maria Arredondo (født 6. juli 1985) er en norsk sangerinne fra Vennesla. Hun har utgitt fem musikkalbum og tolv singler.

Hun opptrådte mye allerede som barn og fikk kontrakt med artistbyrået Scandinavian Artist Management da hun var 14 år gammel, og med plateselskapet Universal Music i 2000. Arredendo har samarbeidet med blant andre Christian Ingebrigtsen, Hanne Sørvaag, Espen Lind og Jon Lord (Deep Purple).

Hun spilte hovedrollen i «Sound of Music» i en oppsetting på Edderkoppen i Oslo. Premiéren var 3. september 2008. Forestillingen fikk god kritikk, og hun ble rost for sin dialektbruk og klokkeklare stemme.

Maria Arredondo deltok i Melodi Grand Prix 2010 med låta «The touch» skrevet av Rolf Løvland. Med denne sangen vant hun den norske delfinalen i Bodø 16.januar. I februar 2011 deltok hun i TVNorge-programmet 4-stjernes middag.

I dag jobber hun (ved siden av sin sangkarrière) 20% som deltidsarbeider i Heggedal kirke som ligger i Asker.

Maria ga i 2013 ut albumet Heime nå, som er laget i samarbeid med Martin Halla. Albumet fikk terningkast 2 i Verdens Gang og 3 i Dagbladet. I 2014 deltok hun i programserien Det sterkeste kjønn som ble sendt på kanalen TV2.

Martin Halla (født 4. juni 1988 i Aurskog) er en norsk sanger kjent for å ha vunnet The Voice Norge 25. mai 2012. Hans mentor under TV-showet var Magne Furuholmen. I 2013 medvirket han på Maria Arredondos album Heime nå.

 

Torstein Sødal (født 28. april 1977) er en norsk sanger. Han deltok i Melodi Grand Prix 2008 med sangen «Eastern Wind». Han platedebuterte senere på året med platen Torstein Sødal. Albumet lå 6 uker på VG-lista og endte med 26. plass som beste plassering. I 2003 startet han prosjektet «Another Smiling Face» i Moldova, hvor han i samarbeid med TV-produsent Åsmund Brøvig satte fokus på landets funksjonshemmede barn. Han har jobbet med flere turnéer, blant annet har han samarbeidet med Hanne Krogh om hennes juleturné i noen år.

KJELDE: Wikipedia

Jol i Sør1

 

 

Leave a Reply