2002 – 2014

Ein sundag full av veteranbilar og snurrepipperiar!

Veteranbilsundag2Sundag var ein dag med mykje nostalgi i Åseral. Veteranbilar i alle varianter, busstransport med buss frå gamle dagar og ein fleirbrukshall full av gamle ting. På mange vis ein tur 50 år attende i tid. Det har dei siste åra vore ein tradisjon å skipe til ei veteranhelg i Åseral og aldri tidlegare har det vore so mange vitjande. Parkeringsplasser var etter kvart ikkje å oppdrive og det var lange køar for å sikra seg ein matbete og ein kopp kaffi. 

Kor ein gjekk i Kyrkjebygd var det ein veteranbil å sjå denne sundagen. På skulen var mange av dei utstilt og vekkja mykje åtgaum hjå alle dei tilreisande til samlemessa.

Kor ein gjekk i Kyrkjebygd var det ein veteranbil å sjå denne sundagen. På skulen var mange av dei utstilt og vekkja mykje åtgaum hjå alle dei tilreisande til samlemessa.

Leave a Reply