2002 – 2014

Kunstutstilling på Ogge Gjesteheim

KunstutstillingAnne Betzy Engestøl eller Art Betsy har no utstilling av måleria sine på Ogge Gjesteheim attmed Oggevatn. «Fra jeg var lita jente i lveland, har jeg hatt et nært forhold til det å skape og oppleve kunst: Min far Olaf Engestøl, er en profilert utøver av rosemalerkunsten. Mitt barnerom var nærmeste nabo til hans atelie og jeg vokste opp med duften av oljemaling, white spirit og linolje. Selv begynte jeg først å rosemale i siste halvdel av nitti-tallet. Etter hvert har jeg utvidet min praksis til også å omfatte acrylog oljemaling på lerret.» I tillegg er det utstilt mange flotte litografier frå Mona Ida i “Nystua”, samt måleri av Anne Synnøve Grossås i baren. Ogge Gjesteheim har ope kvar dag mellom kl 10.00 – 20.00.

Kunstutstilling1

 

Leave a Reply