2002 – 2014

Ny single fra Knut Kjetil Møen, Synne Margrete Møen og Tor Egil Vaule Andersen

 I forbindelse med Evje og Hornnes sparebank sitt 150 års jubileum ga banken ut jubileumslåten "Rikere bygdeliv". Låten er skrevet av Knut Kjetil Møen, og blir fremført av Synne Margrete Møen og Tor Egil Vaule Andersen. Synne Margrete Møen har det siste året gått på Musikallinja på Seljord Folkehøyskole og har flere oppsetninger bak seg. Hun har også deltatt på UKM og i tillegg til å ha vokalen på Evje og Hornnes Sparebank sin jubileumssang, hadde hun æren av å opptre på 17. mai feiringen på Hornnes, Tor Egil Vaule Andersen er kjent fra Løvlands allé, som i 2013 ga ut debutalbumet "Små fortellinger om du og eg", og hvor låten "Riket i to" fikk en A-listing på NRK P1. I vår mottok de kunstnerstipend fra Teksforfatterfondet, og ble tildelt et arbeidsstipend til Firenze, Italia.  Knut Kjetil Møen er gitarist og låtskriver, og har en lang musikalsk karriere bak seg med konserter i både innland og utland.Han har gjennom tiden spilt i flere band, og jobbet som sessionmusiker for flere etablerte artister. Senest spilte han med Torstein Sødal og Marie Arredondo. I år gir han ut låtene "Rikere bygdeliv" og "There were times", men har tidligere skrevet flere låter med Inger Lise Stulien som har høstet gode kritikker og fått flere listinger på NRK P1.  I etterkant av jubileet, gir de nå ut singelen "There were times", skrevet av Knut Kjetil Møen. Låten er spilt inn i Kongshavn Studio og produsert av Bjørn Ole Rasch som anses for å være en av landets fremste produsenter.  Artistene synes det har vært et spennende musikalsk møte, hvor de har fått være med på studioinnspilling, musikkvideo og konsert. Og de håper begge på et fremtidig musikalsk samarbeid. "There were times" hadde urfremføring på Evje og Hornnes sparebank sitt 150 års jubileum. Låten gis ut på Naken records, og er tilgjengelig på alle digitale strømingssider (iTunes, Spotify, Wimp).


I forbindelse med Evje og Hornnes sparebank sitt 150 års jubileum ga banken ut jubileumslåten «Rikere bygdeliv». Låten er skrevet av Knut Kjetil Møen, og blir fremført av Synne Margrete Møen og Tor Egil Vaule Andersen.Synne Margrete Møen har det siste året gått på Musikallinja på Seljord Folkehøyskole og har flere oppsetninger bak seg. Hun har også deltatt på UKM og i tillegg til å ha vokalen på Evje og Hornnes Sparebank sin jubileumssang, hadde hun æren av å opptre på 17. mai feiringen på Hornnes,

Tor Egil Vaule Andersen er kjent fra Løvlands allé, som i 2013 ga ut debutalbumet «Små fortellinger om du og eg», og hvor låten «Riket i to» fikk en A-listing på NRK P1. I vår mottok de kunstnerstipend fra Teksforfatterfondet, og ble tildelt et arbeidsstipend til Firenze, Italia. 

Knut Kjetil Møen er gitarist og låtskriver, og har en lang musikalsk karriere bak seg med konserter i både innland og utland.Han har gjennom tiden spilt i flere band, og jobbet som sessionmusiker for flere etablerte artister. Senest spilte han med Torstein Sødal og Marie Arredondo. I år gir han ut låtene «Rikere bygdeliv» og «There were times», men har tidligere skrevet flere låter med Inger Lise Stulien som har høstet gode kritikker og fått flere listinger på NRK P1. 


I etterkant av jubileet, gir de nå ut singelen «There were times», skrevet av Knut Kjetil Møen. Låten er spilt inn i Kongshavn Studio og produsert av Bjørn Ole Rasch som anses for å være en av landets fremste produsenter. 

Artistene synes det har vært et spennende musikalsk møte, hvor de har fått være med på studioinnspilling, musikkvideo og konsert. Og de håper begge på et fremtidig musikalsk samarbeid. «There were times» hadde urfremføring på Evje og Hornnes sparebank sitt 150 års jubileum.

Låten gis ut på Naken records, og er tilgjengelig på alle digitale strømingssider (iTunes, Spotify, Wimp).

 

Leave a Reply