2002 – 2014

Nytt liv i Trollbakken

image002Pressemelding: Her midt i hjertet av Evje, vil det nå bli satt opp 21 høystandard leiligheter. I det som må sies å være Evjes mest aktive område, men forsatt med stille og rolige omgivelser. Alt fra flotte lysløyper og yrende liv i Trollbakken om vinteren – til stor aktivitet på fotballbanen på sommerhalvåret, rett utenfor dørstokken. Man vil kunne ta sats utfor hoppbakken, og sette nedslaget hjemme i stua.

 

image001

De lokale utbyggerene håper at området skal treffe både de lokale innbyggerne – like godt som byfolka  i bringa. Det vil bli fornuftige priser i en trivelig og sentrumsnær oase, med sørvestvendte terrasser som vil by på rikelig med c-vitaminer og en flott utsikt. Bygget vil ha gode planløsninger, da det kommer til å stå ferdig med gode parkering og heisfasiliteter. I samarbeid med lokale aktører  vil de to lokale utbyggerene skape nytt liv på Dyrskuplassen. Når det nye bedehuset snart skyter til himmels like ved, vil det bli enda mer liv og røre i omegen. Det har allerede vært stor pågang og interresse for utbyggingen, både lokalt og utenombygds. Da prisen vil være fra 27.000,- pr/kvm, vil dette bli billige leiligheter midt i smørøyet av ei bygd i full blomstring.

 

 

 

1 comment to Nytt liv i Trollbakken

  • Anonym

    C vitamin ? Rikelig med apelsiner? Det menes vel D vitaminer som omdannes fra sollys? :)

Leave a Reply