2002 – 2014

Endeleg kan ein sjå kyrkja

Mange he klaga på at Evje kyrkje he ligge gøymd i tjukkaste skogen. No er ting på gang, og endeleg kjem no den flotte bygningen fam i ljoset. ( foto: alf andersen )

Mange av sokneborna he i lang tid klaga på at Evje kyrkje i årevis he ligge gøymd i tjukkaste, mørke skogen. No er ting på gang, og endeleg kjem  den flotte bygningen fram i ljoset. ( foto: alf andersen )

1 comment to Endeleg kan ein sjå kyrkja

  • Frode Nicolaysen

    Flagget til topps for disse karene som får ned skogen,og bringer kirka frem
    til sin rett i all sin prakt.Nå trenger iallefall ikke jeg vær flau over å bo i kyrkjebygda lenger :-)..Håper denne hogsten smitter på en god måte slik at det kan hogges litt fra andre kanter også,rundt praktbygget..Nå tror jeg Vårherre nesten må ha bønnhørt oss «Foto-Alf» ;-)..Glade jul fra Frode Nico.:-)

Leave a Reply