2002 – 2014

Pepperkaker, jolegløgg og bilkøyring

ThorsenAv bilseljar Svein Tore Thorsen: Onsdag, torsdag, fredag og lørdag denne uka skal vi servere julegløgg, klementiner og et assortert utvalg av småkaker. Når småkakene skal nytes, bør en ikke begi seg utpå store avanserte plystreøvelser. Men nynning er greit… Frem til klokken 19 onsdag, torsdag og fredag, og fra 10 til 15 på lørdag kan biler testes, tas på og studeres fra alle mulige vinkler. Det vil stå 7 kjøretøy klare til din disposisjon. Når prøving og klassing er unnagjort kan du, hvis ønskelig, få lov til å kjøpe en. Skal ikke være vanskelig slikJ Vi tror det skal være mulig å finne en bil som passer akkurat deg og dine behov.

Fredag og lørdag får vi besøk av en venndøl som har gjort evjedøl av seg. Han heter Per og selger arbeidstøy.

Mi anbefaling er at dere bør legge turen innom oss her på Verksmoen.  2014 bilene skal ut, så derfor er det gode rabatter å hente på utvalgte modeller.

image001

Leave a Reply