2002 – 2014

Basar på Gjenbruksbutikken

ElisabethJau visst vert det basar på Gjenbruksbutikken på Evje. Ein himla kraftig, og særs innhaldsrik jolebasar.  Du kan alt no fylle opp lommeboka, finne fram lakkskoa – og krysse av den aktuelle dagen i almanakka  eller i kalenderen som heng på kjøleskåpdøra. I fare for å skrive noke riv ruskande galt så vel me å bruke Elisabeth Leifsen sine ord, slik dei tikka inn på EDB maskinen vår i går kveld: « I menighetsbladet står det at basaren er 13. desember – det er feil.  Frelsesarmeen kommer til Evje den dagen, så vi flytter basaren til den 20.  Vi hadde en morsom basar i fjor, så vi prøver igjen i år.  Vi lodder ut kransekaker og andre kaker, bøtter med mye rart i, og vi har endel  andre fine gevinster.   Basaren begynner kl 11 er slutt kl l4.  Åresalg/salg på bøker.  Det er mulig å handle den dagen også naturligvis.»

Leave a Reply