2002 – 2014

Full fart i Bortelid!

Bortelid jol20141Bortelid Skisenter har hatt stor auke i joletrafikken denne jola i høve til tidlegare. Mange feirar no jol på hytta og nyttar fridagane til å renne i bakken eller spenne på seg bortøveskia for ein tur i oppkøyrde løyper. Kulde med pågåande snøproduksjon i tillegg til eit grunnlag på kring 70 cm natursnø gjer at dei ser føre seg å opne endå fleire nedfarter i løpet av jola. Me var opp 2. joledag og det var stor stas i bakken då sjølvaste nissefar kom køyrande ned bakken på snøskuter med kjelken full av gåver.

Bortelid jol20142

Det var kø i trekket med folk som ville nytte jola til å køyre slalåm.

Det er alltid moro når nissen kjem på vitjing. Ikkje minst når han har med seg gåver til alle...

Det er alltid moro når nissen kjem på vitjing. Ikkje minst når han har med seg gåver til alle…

 

 

Leave a Reply